“Un augment innecessari i injust que castiga totes les famílies d’Almoines, que pagaran uns 30€ més per rebut”

Compromís per Almoines va votar en contra de la pujada de l’IBI que va aprovar el govern d’Units, un augment del 7% que perjudica totes les famílies. L’any passat, després de molts any, Compromís va aconseguir abaixar el tipus de gravamen.

Compromís considera aquesta pujada d’innecessària i injusta, a més, d’excessiva, que perjudica totes les famílies, les qual ja han fet un gran sacrifici durant els darrers anys. L’IBI d’Almoines ha augment els últims anys més del 30%, segons es va aprovar al pla d’ajust. Ara, amb un pressupost sense deutes no s’entén aquest augment.

Aquesta mesura encara és menys comprensible si se suma l’augment de les retribucions dels regidors per assistència a les comissions i plens, un augment del 150%.

Compromís proposa una rebaixa progressiva de l’IBI perquè les famílies ja han fet prou de sacrifici de pagar més impostos per rebre menys serveis. El últims anys, a més de pagar més impostos, el govern ha fet retallades en personal i ha reduït les activitats culturals i les ajudes a les associacions.