Malestar en la Diputació de València per la manca de resposta als requeriments d’informació

L’Ajuntament d’Almoines va enviar a principis d’abril d’enguany la documentació completa perquè la Diputació de València puga realitzar els projectes del PPOS 2016, un any després de la seua aprovació per decret d’alcaldia.

La Diputació de València ha demanat en dues ocasions (en febrer i març de 2017) documentació a l’Ajuntament d’Almoines per poder realitzar les obres i serveis subvencionats, la qual cosa ha creat malestar en l’entitat provincial. En les cartes enviades a l’ajuntament, la Diputació es queixa de la poca informació i la manca d’enviar les memòries valorades de les actuacions.

Finalment, l’Ajuntament va enviar a principis d’abril els projectes amb la documentació completa. S’ha de recordar que el PPOS 2016 es va aprovar per decret d’alcaldia a l’abril de 2016. Han passat 12 mesos sense que les obres s’hagen fet per la manca de diligència de l’equip de govern.

En tot este embolic, hi ha una obra que la Diputació ha reiterat en diverses ocasions que no és subvencionable: la reparació del terreny del camp de futbol.

Cronologia:
Abril de 2016: s’envien les propostes de PPOS aprovats per decret d’alcaldia.
Setembre de 2016: el ple municipal aprova que la Diputació de València faça les obres (Compromís es va abstindre).
Febrer i març de 2017: la Diputació reclama en dues ocacions més informació sobre els projectes i substituir la reparació de camp de futbol.
Abril de 2017: l’Ajuntament, per fi, envia la documentació completa sobre les obres i serveis subvencionables.

PPOS 2016 (projectes en què s’ha demanat més informació)
– Reparació zona exterior CP el Castell.
– Reparació terreny camp de futbol (no subvencionable). S’ha canviat per un desfibril·lador i grades per al camp de fubtol.
– Pivots.
– Millora parcs i gimnàs a l’aire lliure.
– Desfibril·lador per al cotxe de policia.
– Taules i cadires per al centre cultural.
– Mobiliari urbà.