Olaso es va negar a contestar les preguntes de l’advocat de l’acusació

El jutge de Gandia investiga l’exalcalde del PP d’Almoines, Antonio Olaso, actualment regidor de l’Ajuntament, per prevaricació continuada. Tot va començar quan en la legislatura passada Olaso va deixar de pagar les retribucions al regidor de Compromís, Raül Ribes, per assistència als òrgans col·legiats, com comissions i plens. Una decisió completament arbitrària i selectiva, ja que només afectava Ribes.

Va ser llavors, quan Compromís per Almoines va denunciar l’exalcalde i actual regidor del PP per prevaricació. Després de molts recursos contra les interlocutòries del jutjat de Gandia per part de l’imputat (ara, investigat), els quals han estat tots desestimats, el jutge ha imputat (investigat) el regidor Antonio Olaso. La fiscalia també veu motius per continuar investigant el cas.

Olaso es va negar a respondre les preguntes de l’acusació.

Compromís considera que l’exalcalde d’Almoines va actuar amb total arbitrarietat a l’hora de negar el pagament de les assistències als òrgans col·legials al regidor de Compromís, i en negar informació al grup de Compromís per poder desenvolupar la seua tasca d’oposició. Per això, va posar la querella per prevaricació contra l’exalcalde del PP, i de moment, el jutge ha decidit investigar Olaso per prevaricació continuada, malgrat els intents de dilatar els temps o arxivar la causa.