L’assemblea ciutadana, organitzada per Compromís per Almoines, celebrada el dia 1 d’abril, va reunir a l’Ajuntament membres d’associacions del municipi i veïns interessats en parlar sobre propostes de futur.

Els assistents a l’assemblea van reclamar que el futur govern ha de recuperar la participació ciutadana, com l’Agenda 21 i el Consell Agrari. També s’ha de recuperar una programació cultural estable, el butlletí d’informació municipal amb articles d’associacions, i l’organització de la Setmana Mediambiental, de la Dona i de la Gent Major.

També es va proposar d’incloure al programa electoral de Compromís el manteniment dels parcs i jardins, la neteja viària i la necessitat de promoure campanyes cíviques per evitar els excrements de gossos en la via pública.

Compromís per Almoines va donar a conéixer els cinc primers llocs de la llista electoral: Pepa Garcia i Raül Ribes encapçalen la candidatura ja que van ser votats en primàries. Continua en tercer lloc l’actual regidor Sergi Mengual. En quart lloc, Marita Cànoves. I en cinqué lloc, Jesús Martínez. La llista, que encara no està tancada, serà paritària i recollirà persones implicades en la vida associativa del municipi.

Encara podeu participar en l’elaboració del programa. Envia la teua proposta a http://propostes.compromis.net/almoines