PP i Units voten contra el tancament de la central nuclear de Cofrents

Els grups municipal del PP (4) i Units (3) van votar la moció que havia presentat Compromís per Almoines (4) on es demanava el tancament i desmantellament de la central nuclear de Cofrents  en març de 2.021, quan finalitza l’actual pròrroga de funcionament.

A més, la moció demanava que no s’autoritzar la construcció del Magatzem Temporal Individualitzat de residus radioactius dins els terrenys de la Central Nuclear de Cofrents per ser innecessari. Compromís per Almoines, a través de la moció, també proposava generalitzar l’ús de l’energia solar tèrmica per a escalfar l’aigua a nivell local, autonòmic i estatal. Però la unió dels vots de PP i Units va impedir aprovar la moció. Aquesta moció va ser aprovada per les Corts Valencianes el passat mes de març.

Per altra banda, una altra moció de Compromís per Almoines sobre la construcció d’un jardí botànic sí va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals. El jardí botànic, sí l’equip de govern el vol tirar endavant, serà  un punt de referència de les espècies autòctones de la Mediterrània i un nou atractiu turístic per al municipi.

MOCIÓ CN COFRENTS

MOCIÓ JARDÍ BOTÀNIC

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *