La candidata de Compromís per Almoines a l’alcaldia, Pepa Garcia, va fer balanç d’aquests quatre anys de legislatura, que “han sigut durs i foscos”. Així i tot, el grup municipal de Compromís, amb quatre regidors, ha treballat de valent: ha presentat més de 60 mocions i ha fet centenars de preguntes al ple i per registre d’entrada, recollint les propostes del veïnat.

Segons Pepa Garcia, per l’actitud poc dialogant cap al veïnat, l’assetjament polític cap als regidors de Compromís i l’enfrontament continuat amb les associacions del poble, es va presentar una moció de reprovació a l’alcalde d’Almoines. Garcia va denunciar “una jugada bruta” de l’alcalde en pagar les beques escolars de la partida de l’Ampa. “El PP ha retallat en 2014 més de 12.000 euros per a finalitats socials, educatives i esportives”, va explicar la candidata de Compromís.

En darrer lloc, es va presentar la llista electoral formada per “persones implicades en el món associatiu d’Almoines, que viuen al poble i coneixen el dia a dia de les persones”.

almoines 02