Compromís per Almoines va convidar Maria Josep Amigó a visitar divendres el municipi per segona vegada en esta legislatura per explicar el nou funcionament de l’ens provincial, on les ajudes als municipis es fan amb criteris objectius. Divendres, l’actual vicepresidenta va visitar, en primer lloc, el local de la banda de música, on la Diputació ha coincidit dues ajudes per valor de 75.000 euros per a reformar l’espai de concerts.

Tot seguit, es va fer un berenar tertúlia, on Maria Josep Amigó va explicar que la Diputació de València ha invertit 1,2 milions d’euros en estos tres anys, just el doble que en la legislatura passada. Vora un milió d’euros s’ha destinat a infraestructures, a través dels SOM, Fons de Cooperació i IFS. Però Compromís per Almoines ha lamentat que el govern municipal no ha consensuat cap d’estes inversions ni amb la ciutadania ni amb la resta de grups polítics.

L’altra partida amb més inversió és la destinada a Cultura i Educació, amb les beques d’estiu, la millora de les infraestructures educatives i el SARC, amb un total de 80.000 euros.

La inversió per habitant a Almoines en esta legislatura és de 520 €, mentre en els quatre anys anterior era just de la meitat (221 €).

 

LES INVERSIONS 2015-2018
Cultura i Educació: 78.992 €
Funcionament: 10.366 €
Infraestructures: 948.291 €
Medi Ambient: 3.000 €
Social, laboral i salut: 67.178 €
Ajuda directa i associació musical: 75.000 €