El govern d’Almoines no atén les demandes de manteniment i neteja de l’escola

La direcció del CEIP el Castell d’Almoines ha enviat diversos escrits a l’ajuntament d’Almoines demanant una constant tasca de manteniment i una millor neteja del centre educatiu, competències municipals.

La darrera carta es va enviar a principis d’octubre, on es feia constància de la manca de neteja als accessos del centre i la “forma anàrquica en què es realitzen les tasques de manteniment”. Diu la carta que hi ha tasques a mig fer: “prestatgeries mig desmuntades o per a muntar, cordells i tirants dels tendals enredats, lavabos i portes per acabar d’arreglar…”.

A més, en les darreres setmanes hi ha una baixa en el personal de neteja que no s’ha substituït. Segons l’escrit, “la neteja a les aules és insuficient”. Aquesta situació, un mes després, no ha canviat, és a dir, no ha millorat el manteniment i la neteja.

El que sí que s’ha solucionat, després de 2 anys, és la reparació de les goteres a l’aula de 1r de Primària i a l’entrada d’Infantil.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *