La ruta per les Almoines abans de Jaume I va ser un record a Jesús Escrivà

Compromís per Almoines va organitzar una ruta pels carrers del centre urbà per explicar la restes arqueològiques que s’han trobat abans de l’arribada de Jaume I. Pep Cortés va explicar les àmfores, vaixelles i altres objectes ibers, andalusins i romans, i el lloc on s’havien trobat.

La ruta va servir per recordar l’activista cultural, Jesús Escrivà. Al centre polivalent la Seda, es va recordar la seua figura, acompanyats per la família, i es va desplegar una senyera amb els sons de la Muixeranga, ja que cada 9 d’Octubre Jesús Escrivà era la persona encarregada de fer este acte des de l’Ajuntament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *