Compromís per Almoines demana un cens dels incidents amb els parcs senglars al terme

Les regidores de Compromís per Almoines van demanar al darrer ple municipal que l’Ajuntament reculla tots els incidents amb els porcs senglars als horts del terme. Aquesta mesura ja s’ha posat en marxa en altres municipis de la Safor, com Gandia i Beniarjó.

En els darrers mesos, s’han vist famílies de porcs senglars prop del riu Serpis i al polígon industrial, i alguns propietaris s’han queixat de les destrosses als bancals, sobretot al sistema de reg degoteig.

Amb el cens d’incidents amb els porcs salvatges es val que la Generalitat declare la situació de plaga i puga aportar solucions. En breu, l’ajuntament tindrà una instància per recollir tots els incidents.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *