Compromís per Almoines demana posar en valor la ceràmica i l’obertura del Museu Etnològic

A l’ajuntament d’Almoines hi ha una vitrina amb una mostra de la ceràmica originària d’entre els segles XVI i XVII que es va trobar al subsòl de l’església l’any 1974. La vitrina i la informació sobre els plats ceràmics estan molt envellits i en un lloc molt poc visible (ara en la segona planta).

Compromís per Almoines demana destinar una partida del pressupost municipal o de les ajudes d’altres administracions per posar en valor les troballes de ceràmica (nova vitrina, il·luminació, nous panells explicatius…) i ubicar l’exposició en un lloc més visitable i visible.

A més, aquest conjunt de ceràmica antiga podria formar part del futur Museu Etnològic, que està parat des de fa anys. Les peces del museu estan ubicades en una sala de les antigues escoles, però fa falta catalogar les peces i museïtzar l’espai. El futur Museu Etnològic seria un atractiu turístic més, afegit al Museu i parc del Trenet, i al parc del riu Serpis.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *