Isabel Morant i Gemma Pasqual reivindiquen el paper de les dones en tots els àmbits socials

Isabel Morant, historiadora i feminista nascuda a Almoines, va fer un repàs a la història recent del feminisme, amb un especial esment a les mobilitzacions del 8 de Març encapçalades per dones joves que pensen que “la societat no és tan perfecta”.

Gemma Pasqual, escriptora i vicepresidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i d’Almoines, va relaciona feminisme i literatura, on el món literari ha estat masculinitzat i s’han presentat les dones en papers passius i amb rols estereotipats. Va donar una xifra: només el 36% dels premis literaris són per a dones escriptores.

Compromís per Almoines va agrair la seua presència i els ha regalat dos socarrats per les seues trajectòries professionals i personals. L’acte va estar presentat per la professora de valencià Sali Rovira.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *