Compromís demana que Almoines s’adherisca a la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere

La regidora de Compromís per Almoines, Pepa Garcia, va demanar que l’ajuntament d’Almoines s’adherisca a la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere, que ha impulsat la Diputació de València.

Al passat ple muncipal es van aprovar dues mocions sobre el Dia de la Dona Treballadora. La regidora Pepa Garcia va aprofitar per demanar que Almoines també forme part d’aquesta xarxa de municipis per aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, deteccció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones que es puga donar en els municipis de la província de València.

Aquesta xarxa pretén coordinar el treball que es porta a terme, optimitzant i potenciant els recursos existents des de les estructures ja creades.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *