Almoines inicia el procés per ampliar el cementeri

El ple municipal aprova per unanimitat la modificació de les normes subsidiàries 

El passat ple municipal va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals la modificació de les normes subsidiàries d’Almoines amb la finalitat d’ampliar el cementeri.

Actualment, el cementeri és parroquial i s’ha quedat menut. Compromís per Almoines ha intentant en diferents ocasions que la parròquia cedisca el recinte perquè la gestió siga municipal, però les reunions no han arribat a bon fi.

Aleshores, una bona solució és fer una ampliació del cementeri i que el nou recinte siga municipal.

Al passat ple es va aprovar inicialment l’expedient administratiu per a la tramitació i aprovació d’una modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament d’Almoines. Aquesta modificació preveu la qualificació d’una parcel·la qualificada com a sòl no urbanitzable comú com a sòl dotacional, destinada al servei urbà de cementeri.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *