Compromís per Almoines demana que la millora de la carretera a Bellreguard incloga un carril bici

És una via molt utilitzada per l’alumnat per anar a l’IES Joan Fuster

El col·lectiu de Compromís per Almoines demana a la Diputació de València que incloga des del primer pas la construcció d’un carril bici que unisca el nostre municipi amb Bellreguard, ara que l’ens provincial està redactant el projecte.

Compromís per Almoines considera esta via un eix estratègic per a la mobilitat sostenible, tant de bicicletes com de vianants, ja que Bellreguard compta amb molts serveis, com l’institut Joan Fuster, el trinquet, l’oficina de les aigües potables… Però la Diputació de València no té previst el carril bici entre Almoines i Bellreguard en el pla de vies cicloturístiques.

Aleshores, el grup municipal de Compromís per Almoines demanarà a l’àrea de carreteres de la Diputació que incloga el carril bici en el projecte de redacció de la millora de la carretera.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *