Almoines s’adhereix per unanimitat al pla Edificant per ampliar l’escola

El consell escolar i el grup municipal de Compromís per Almoines havien demanat el suport al pla de la conselleria d’Educació

Dijous passat el ple municipal va aprovar per unanimitat que Almoines s’adherisca al pla de la conselleria d’Educació Edificant que servirà per ampliar l’escola pública d’Almoines. El consell escolar i els regidors de Compromís per Almoines havien demanat per escrit que l’ajuntament participara d’este pla que permetrà ampliar el centre educatiu.

En aquests moment, l’escola d’Almoines, de nova construcció, ja s’ha quedat menuda i hi ha alumnat que fa les classes en aules prefabricades. El centre necessita una ampliació de l’espai, com a mínim per a quatre aules de cursos, més una aula per a música i una altra aula d’idiomes.

Segons el mapa d’infraestructures de la conselleria d’Educació, l’ampliació de l’escola d’Almoines estava prevista per al primer trimestre de 2019. Ara amb l’adhesió al pla Edificant serà l’Ajuntament d’Almoines qui faça l’obra d’ampliació i la conselleria d’Educació serà l’encarregada de finançar el projecte. Compromís per Almoines creu que és molt una molt bona notícia que amb aquest pla els terminis es puguen complir i demana que es tinga en compte en totes les reunions al consell escolar d’El Castell.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *