Compromís per Almoines demana una rebaixa de l’IBI per a tots els habitatges

El grup municipal de Compromís per Almoines proposarà al ple que aprove una rebaixa del tipus impositiu de l’IBI, situat actualment en el 0,80%, que beneficie tots els habitatges del municipi. Durant els darrers anys, el veïnat ha vist increment el rebut de l’IBI per fer front al pla d’ajust. Ara, una vegada acabat el pla, és hora de rebaixar aquest impost.

A més, Compromís per Almoines demana que la bonificació de l’IBI per a la famílies nombroses es mantinga i s’incorpore una bonificació als Béns immobles dedicats a habitatge, en els que s’haja instal·lat sistemes d’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia solar. 

També és necessari bonificar l’IBI als propietaris de terres d’ús agrícola que estan conreades i en producció, tal com proposa la Unió de Llauradors.

Dins de les taxes municipals, Compromís per Almoines també demana bonificar les taxes d’accés al poliesportiu i a l’escoleta d’estiu/campus esportiu per als menors de les famílies en situació d’exclusió social.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *