Almoines continua sense un pla per a menors de famílies desafavorides a l’estiu

L’equip de govern d’Units no ha previst beques per a l’escoleta d’estiu i la piscina

El col·lectiu de Compromís per Almoines va proposar l’any passat un pla integral per als menors d’edat de famílies desfavorides. Compromís calcula que hi ha uns 30 xiquets que podrien ser usuaris dels serveis públics durant els mesos d’estiu.

En concret, Compromís demana que s’atenguen les necessitats bàsiques dels menors de manera global, és a dir, que aquests xiquets tinguen beques per a l’escoleta d’estiu i el campus esportiu, i accés lliure a la piscina i poliesportiu municipal.

Aquests tres vèrtex (escoleta, campus esportiu i piscina) ajudarien a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies desafavorides, sobretot d’oci, i els més menuts podrien disfrutar de les activitats que fa qualsevol menor de la seua edat. En aquest pla integral s’haurien de contemplar mesures per evitar l’estigmatització social dels menors beneficiaris.

Compromís per Almoines va proposar al pressupost de l’any passat una partida de 1.800€ per a emergència social, els quals no s’han gastat en la totalitat. Tenim un govern molt poc sensible amb els temes socials.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *