Incivisme: El polígon no és una deixalleria

Compromís per Almoines vol denunciar l’actitud d’alguns ciutadans que han utilitzat el polígon industrial El Rafalet com una deixalleria. Han abocat runes d’obres i trastos vells. Aquestes imatges han sigut enviades per un veí que vol denunciar l’incivisme.

Compromís per Almoines demana al govern municipal que continuen les campanyes informatives sobre la recollida de trastos vells i les campanyes de conscienciació per tindre un poble net. A més, demana més vigilància al polígon industrial d’Almoines per evitar que es convertisca en un abocador de deixalles.

De moment, Compromís proposa que l’ajuntament netege les deixalles i estudie la possibilitat d’informar els propietaris perquè tanquen les parcel·les del polígon.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *