Compromís per Almoines proposa tindre un contenidor per a les restes vegetals

Així s’aconseguiria fer compost i reduir el preu de la factura del fem

Compromís per Almoines proposa a l’ajuntament que l’empresa concessionària del fem instal·le al municipi un contenidor per fer recollida selectiva de les restes vegetals (gespa i poda sobretot). D’aquesta manera es podria donar una segona vida a les restes vegetals convertint-les en compost.

Però també aquest contenidor verd evitaria llançar les restes vegetals al contenidor del fem, així també s’evitaria augmentar el pes del fem i s’aconseguiria abaixar el preu de la factura del fem (quan menys pes, menys cost de recollida).

Al municipi de Benirredrà ja fa temps que van instal·lar un contenidor per a les restes vegetals. És cert que Almoines no té molts habitatges amb jardins particulars, però Almoines sí compta amb moltes zones verdes que produeixen moltes restes vegetals. Amb aquest contenidor verd també s’evitaria fer cremes i les conseqüents molèsties dels fums.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *