L’escola d’Almoines necessita més servei de neteja i de manteniment per part de l’ajuntament

Els curs que ve hi haurà tres aules noves habilitades i més professorat

Aquest dies ha arribat la bona notícia que el curs que ve el CP el Castell tindrà tres aules noves habilitades. En concret, una més en Infantil i dues en Primària, i un professor més d’Anglés, Educació Física i Audició i Llenguatge. Això és possible ja que la conselleria d’Educació va abaixar les ràtios a 25 alumnes per aula, una millora considerable del conseller Vicent Marzà.

Davant d’aquesta nova situació, Compromís per Almoines demana al govern municipal que invertisca més recursos en ampliar el servei de neteja del col·legi públic. Al mateix temps, també fa falta que el govern municipal es comprometa a fixar personal de manteniment uns dies i unes hores concretes, ja que el centre ha estat desatés i i s’ha enviat una queixa formal a l’ajuntament.

Al mateix temps, Compromís per Almoines recorda a la conselleria d’Educació que es va comprometre a ampliar el CP el Castell d’Almoines i eliminar així les aules prefabricades a l’any 2019. Compromís treballarà perquè aquesta promesa siga una realitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *