Un dia de Pasqua un xiquet es divertia perquè volava el catxirulo

L’activitat lúdica de berenar la mona al riu Serpis ja s’ha convertit en una tradició recuperada a Almoines. Ja són cinc edicions i aquest any les milotxes i els xiquets han sigut els protagonistes.

Compromís per Almoines va organitzar una ruta per la ribera del Serpis per conéixer la fauna del riu de la mà de l’ambientòleg Vicent Sendra. A continuació i gràcies a la col·laboració de Milotxes Club Gandia, hi va haver una exhibició de milotxes gegants i espectaculars, que malgrat el vent canviant sí van poder volar. I també un taller de confecció de milotxes.

Però el més divertit va ser que grans i menuts tornaren a volar el catxirulo per Pasqua, tal com diu la cançó, però en este cas ningú va plorar. L’activitat va acabar amb el tradicional berenar de mona amb orxata.

Els horts socials d’Almoines van estar, un any més, oberts perquè siguen visitats i conéixer els productors locals i els productes de proximitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *