Les clàusules terra i els gastos de formalització de les hipoteques es poden reclamar

Interessant i aclaridora la sessió informativa sobre les clàusules abusives de les hipoteques. Daniel Furió, advocat, i José Antonio Estruch, economista de l’assessoria l’Almoina, van explicar com reclamar davant de les entitats bancàries per les clàusules terra i pels gastos en el moment de signar la hipoteca.

Pepa Garcia, regidora de Compromís per Almoines, va introduir el tema i va presentar els experts convidats.

En resum, els clients han de reclamar davant de l’entitat bancària que els tornen els diners per l’abús de les clàusules, és a dir, primer per la via extrajudicial. En el cas de la clàusula terra, l’entitat bancària pot tornar els diners en efectiu o en una compensació en la hipoteca (amb tributació fiscal també diferent).

El gastos de formalització que també es poden reclamar són: el notari, l’impost d’acte jurídic documental, el registre de la propietat, la gestoria i la taxació de l’immoble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *