Celebrem el Dia Internacional de les Dones amb un debat i projecció d’una pel·lícula

Un any més, Compromís per Almoines celebra el Dia Internacional de les Dones amb un debat i la projecció de la pel·lícula “Las mujeres de verdada tienen curvas“. La xarrada serà conduïda per Carme Garcia Font.

La cita és dilluns 6 de març, a les 17.15h, al Saló de Plens de l’ajuntament d’Almoines.

La pel·lícula conta la vida d’una jove llatinoamericana, filla d’emigrants mexicans, que lluita per mantindre un equilibri entre les seues ambicions personals i la seua herència cultural. El film critica la rigidesa de la visió conservadora, la frustració dels somnis pel masclisme, el culte al cos i l’explotació capitalista.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *