Compromís proposa instal·lar un rellotge de sol interactiu a Almoines

Joan Olivares ja ha fet el dibuix tècnic i l’artista Fani Alcántara podria fer el disseny artístic

La regidora de Compromís per Almoines, Pepa Garcia, s’ha reunit amb el dissenyador de rellotges de sol Joan Olivares per estudiar la possibilitat d’instal·lar-ne un en un lloc públic del municipi. Joan Olivares va fer un disseny tècnic d’un rellotge de sol analemàtic, és a dir, interactiu, per al CP el Castell. El centre educatiu, amb la presència del seu director Vicent Ribes, cedirà el disseny en cas d’instal·lar el rellotge de sol en un lloc públic.

Joan Olivares i els regidors van estar mirant el parc del Trenet, ja que no té ombres i és molt visitat. En el rellotge de sol interactiu o analemàtic la persona se situa en un mes de l’any i la seua ombra marca l’hora.

En la visita al parc del Trenet també va estar present l’artista d’Almoines, Fani Alcántara, perquè presentarà un esbós de rellotge de sol sobre el Trenet i fet amb ceràmica i ferro. Amb l’esbós i el pressupost, Compromís presentarà el projecte al ple municipal perquè siga debatut i estudiarà d’incloure’l al pressupost de 2017 o finançat a través d’una subvenció.

Joan Olivares, gonomonista, és el dissenyador tècnic dels 25 rellotges de sol que hi ha a Otos. Compromís va comunicar aquesta proposta a l’associació del Tren Alcoi-Gandia.

Mostra de rellotge analemàtic:

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *