Compromís demanarà a la Diputació i la Generalitat l’adequació del carril bici entre Almoines i Gandia

Pepa Garcia es reuneix amb Xavi Ródenas per conéixer de primera mà la situació de l’ermita de sant Vicent i el servei de SaforBici

La portaveu de Compromís per Almoines, Pepa Garcia, es va reunir amb el regidor de Gestió Responsable del Territori de Gandia, Xavi Ródenas, per tractar tres temes que afecten directament el municipi d’Almoines. El més urgent és arreglar l’antiga via verda per convertir-la en un carril bici que unisca Almoines i Gandia. Pepa Garcia ha proposat treballar aquest tema a través del grup de Compromís a la Diputació de València i a les Corts Valencianes per tal d’aconseguir una subvenció. “Només cal posar terra compactada i senyals, una inversió mínima”, ha declarat Pepa Garcia.

El segon tema tractat a la reunió va ser la situació del servei de SaforBici, ja que el ple d’Almoines, a proposta de Compromís, va aprovar adherir-se al servei. Segons Ródenas, en els pròxims dies s’adjudicarà el servei a una empresa. Compromís espera que molt properament Almoines siga el sisè municipi on arriba el SaforBici.

I el tercer tema és la situació de l’ermita de sant Vicent, que durant molts anys ha pertanyut a la parròquia d’Almoines i s’han fet romeries des d’Almoines fins l’ermita per celebrar el sant. Segons Xavi Ródenas, molt properament l’ermita passarà a mans de l’Ajuntament de Gandia, la qual espera rehabilitar. El regidor es va comprometre a què l’ermita podria albergar una exposició on es recolliria la relació entre Almoines i l’ermita.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *