Els regidors Pepa Garcia i Raül Ribes es reuneixen amb l’alcalde d’Ador per conéixer de primera mà les condicions d’un conveni

Els regidors de Compromís per Almoines, Pepa Garcia i Raüls Ribes, s’han reunit amb l’alcalde d’Ador, Joan Faus, per conéixer les condicions d’un possible conveni de col·laboració entre ambdós municipis perquè el veïnat d’Almoines use la piscina coberta d’Ador i es beneficie dels descomptes.

El grup municipal de Compromís per Almoines portarà a ple aquest tema perquè es debatisca la conveniència o no de signar un conveni de col·laboració entre ambdós municipis. Compromís considera que seria un gran benefici per al veïnat poder usar la piscina coberta amb un preu reduït, ja que ofereix bons serveis i molta oferta de cursets.

Ja són 10 els municipis de la Safor que tenen un conveni de col·laboració i la ciutadania es beneficia dels descomptes de la piscina coberta d’Ador, la qual obre nou mesos a l’any i ofereix cursets de natació des dels 3 anys fins a la gent gran, com també natació per a embarassades i aquagym.