En la moció també demana arreglar la via del tren

El grup municipal de Compromís per Almoines ha presentat una moció perquè el ple municipal debatisca la conveniència que el servei de SaforBici arribe al municipi, igual que ho fa a Gandia, Bellreguard o l’Alqueria.

Almoines, per la proximitat amb aquests municipis, també podria participar en aquest programa de SAFORBICI i tindre una base d’estacionament, sempre i quan el consistori ho puga assumir econòmicament. Aquest projecte és una proposta que Compromís per Almoines ja va recollir al seu programa electoral i va portar al ple municipal la legislatura passada sense massa èxit. A més, l’Agència Valenciana de l’Energia subvenciona tots els anys programes de mobilitat sostenible.

Compromís també proposa que l‘Ajuntament d’Almoines arregle el camí que uneix el nostre municipi amb Gandia, el camí conegut com la via del tren, a través de futures subvencions, per a facilitar la mobilitat amb bici entre ambdós municipis. Però que en cap cas s’asfalte per a evitar així la circulació d’altres vehicles motoritzats.

MOCIÓ SAFORBICI