Maria Josep Amigó es reuneix amb associacions i regidores de Compromís de la Safor

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, va visitar dijous Almoines convidada pel col·lectiu de Compromís. Amigó es va reunir amb associacions del municipi i alcaldesses i regidores de la Safor.

En primer lloc, la vicepresidenta va visitar el local de la banda de música, ja que està pendent de rebre una subvenció de la Diputació per a la seua reforma integral. Falta que l’associació musical presente un projecte de les obres.

A continuació, Amigó va visitar les escoles velles, les quals són actualment un casal d’associacions i necessiten una rehabilitació integral. Amigó va proposar incloure aquesta reforma en consecutius PPOS.

A la visita també van assistir els regidors de Beniarjó i Bellreguard i les alcaldesses de Potries i el Real de Gandia, ja que també es van tractar dos temes d’àmbit supramunicipal, com la possibilitat d’unir els pobles de la Safor amb un carril bici i el treball amb xarxa de les associacions solidàries de la Safor que treballen amb famílies desafavorides.

amigó02