Amb una subvenció de la Diputació de València, l’Ajuntament farà obres de rehabilitació parcial d’una part de la planta baixa de l’antiga fàbrica Lombard. En concret es rehabilita la part sud de l’anomenada “nau del tint” que afronta amb el carrer de La Fàbrica, i que presenta un espai fabril a doble altura on es pretén ubicar un gimnàs.

Compromís per Almoines, tal com portava al seu programa electoral, entén que és molt necessari que el nostre municipi tinga un gimnàs municipal. Ara bé, creu que la millor ubicació és al poliesportiu, per tal de millorar els actuals vestidors/lavabos i aprofitar-los per al nou gimnàs.

Al poliesportiu (amb les pistes esportives i la piscina), i juntament amb el camp de futbol, es pot crear una zona esportiva de primer ordre, que seria complementat amb un gimnàs per fer activitats esportives de sala (ioga, manteniment físic, aparells…).

L’equip de govern, tal com hem dit, no ha consensuat cap de les obres amb cap partit de l’oposició, per tal de millorar els projectes presentats i incloure noves i millors idees (no han passat per ple, han sigut aprovats per decret d’alcaldia).

Superfície: 161 m2
Pressupost: 35.965 €
Empresa: Construcciones Just

+info