La intervenció d’aquest professional mediador contribuirà en molts casos a evitar el futur desnonament

Les regidores i regidors de Compromís per Almoines han presentat una moció per demanar que la Mancomunitat de Municipis de la Safor tinga un servei de mediació hipotecària per ajudar les famílies en procés de desnonament.

Cal tenir en compte que les famílies abocades a un procediment de desnonament manquen de recursos econòmics per  ser assistits per professionals del Dret i negocien amb l’entitat prestadora en condicions d’urgència i necessitat asfixiats per la corda de la hipoteca i amb la por de perdre l’habitatge. Negociar sense advocat pot ser perjudicial per als seus interessos econòmics i beneficiar de vegades a l’entitat prestadora.

Per aquests motius aquesta intervenció s’ha de fer en un ambient d’igualtat i amb la intervenció d’un tercer especialista en la matèria que constate que la reestructuració és adequada també per als interessos econòmics del deutor hipotecari.

La intervenció d’aquest professional mediador contribuirà en molts casos a evitar el futur procediment d’execució hipotecària.

Compromís per Almoines espera que la posa en marxa d’aquest servei ajude moltes famílies, d’Almoines i de la resta de la comarca, que poden perdre els seus habitatges.

MOCIÓ