Els regidors de Compromís intercedixen per aconseguir aquesta important inversió per al municipi

El diputat de Cooperació Municipal de la nova Diputació de València, Emili Altur, s’ha reunit hui en la corporació amb els representants de la Societat Musical l’Almoina, del municipi d’Almoines, els quals li han transmés les necessitats més urgents d’aquesta associació en la qual s’integren més de 200 socis, 40 músics i 65 alumnes.

La presidenta de l’entitat cultural, Carmen Albuixech, i el directiu i professor de la banda, Fermin Segura, han acudit a la corporació acompanyats pels regidors de Compromís de l’Ajuntament d’Almoines, Pepa Garcia i Raül Ribes.

Pepa García ha destacat que «el local de la societat musical necessita una reforma de les seues instal·lacions per a reconstruir la teulada, fins ara d’uralita, i per a dur a terme la instal·lació d’aire condicionat en tota la seu».

El diputat, per la seua banda, ha explicat que la trobada s’emmarca en l’obertura de la Diputació a totes les associacions i, també, a les bandes de música, «que són fonamentals com a part de la cultura i les tradicions del poble valencià», segons ha destacat.

«La reforma proposada millorarà les condicions d’habitabilitat i permetrà utilitzar el local també a altres veïns i veïnes d’Almoines, per la qual cosa en la institució estudiarem el projecte, que ascendeix a prop de 50.000 euros, i el traslladarem als tècnics per a veure si pot ser atés amb el pressupost del 2015 o tindre’l en compte per al del pròxim exercici», ha manifestat.

Altur banda música Almoines