Envia una carta al consell Vicent Marzà explicant que l’aula prefabricada és una solució provisional que arriba tard

Les regidores i regidors de Compromís han enviat una carta al conseller d’Educació, Vicent Marzà, recordant la urgència d’instal·lar una aula provisional per a l’alumnat de Primària, ja que ara ocupa una aula habilitada per a idiomes.

La conselleria d’Educació coneix aquesta demanda des d’abans de l’estiu, ja que el consell escolar d’Almoines com el ple municipal van informació d’aquesta situació, que es repeteix des de fa anys. Compromís considera que l’aula prefabricada ha de ser una solució provisional.

El més important és que les regidores i regidors de Compromís demanen en la carta l’ampliació del CP el Castell en 2 aules més, ja que des de la seua construcció sempre s’ha denunciat que era menut. El centre ja té la reserva de sòl feta i figura en el projecte inicial la possibilitat d’ampliació. “Hagués sigut més econòmic l’ampliació del centre fa 10 anys que no la instal·lació d’aules prefabricades en alguns anys”, explica Compromís.

En la carta, també s’informa de la necessitat de millorar el menjador escolar (cal insonorització i arreglar les finestres) i s’envia una llista amb els defectes de construcció que s’arrosseguen des de fa 10 anys.

Compromís recorda que el centre escolar encara no ha sigut inaugurat perquè no s’han solucionat moltes deficiències de construcció.