El consell escolar i el centre educatiu van enviar abans de l’estiu una demandes que no han estat solucionades

Abans de l’estiu, el consell escolar, primer, i el CP el Castell d’Almoines van enviar una relació amb les millores que necessita el centre, unes demandes que ja s’han fet en repetides ocasions i que l’anterior govern i el nou equip de govern no s’han dignat a solucionar.

Els curs escolar ja fa més de 30 dies que ha començat, i el nou equip de govern no ha posat solució a cap de les 40 deficiències que ha detectar el consell escolar. i que ha comunicat per escrit a l’ajuntament.

Entre les millores que ha apuntat el centre educatiu hi ha la millora de la fumigació i el manteniment periòdic de l’ascensor i extintors. També l’embassament d’aigua al patis d’Infantil, la necessitat de reomplir el sorral del pati i la augmentar la neteja de patis i pistes esportives.

El consell escolar també ha demanat que l’ajuntament col·labore en el pressupost general. En definitiva, obrir de nou canals de comunicació entre l’ajuntament i l’escola per col·laborar i participar en les activitats escolars. De moment, el nou equip de govern continua sord a les demanes educatives que es fan des del centre. Sembla que cauen sac foradat.