Les trapes que no deixen descansar el veïnat d’Almoines

Compromís demana revisar totes les trapes del clavegueram per evitar el soroll

Una trapa del clavegueram mal encaixada pot ser un maldecap difícil de superar, perquè el soroll es repeteix tots els dies a totes hores. Per això, i sobretot quan tenim les finestres obertes, el soroll de les trapes no deixen descansar el veïnat d’Almoines quan passen els vehicles per sobre.

El grup municipal de Compromís per Almoines, davant de les nombroses queixes, demana públicament al govern municipal que actue i pose fi a este maldecap. La solució és revisar totes les trapes perquè encaixen bé o posar gomes per evitar el molestós soroll.

Els regidors de Compromís per Almoines van fer aquest prec a l’últim ple municipal i, de moment, no hi hagut resposta positiva per part de l’equip de govern.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Retroenllaç: Les trapes del clavegueram no deixen descansar el veïnat d’Almoines | Almoines Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *