Els regidors de Compromís per Almoines no presidiran les processons

Els vots del PP i Units tomben la moció sobre l’assistència de l’ajuntament a actes religiosos

En el darrer ple municipal de juliol els vots del PP i Units es van tornar a unir per tombar la proposta de Compromís sobre laïcitat. Compromís proposava a través d’una moció que els representants de l’ajuntament no presidiren les processons. Almoines tenia una oportunitat per donar un pas més en la separació església-estat, igual que han fet molts municipis de la Safor amb nous governs de progrés.

Davant de la falta d’acord, els regidors de Compromís han decidit no presidir les processions, però sí acudir com un veí més (davant del sant), ja que els festers i festers els hi conviden.

Compromís entén que la separació església-estat és un tret fonamental dels sistemes democràtics moderns, i ha de ser respectat per totes les institucions de caràcter representatiu al seu àmbit d’actuació.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Retroenllaç: Compromís per Almoines no presidirà les processons | Almoines Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *