Els regidors de Compromís presenten tres mocions on demanen ampliar el col·legi públic i millorar el menjador

El pròxim ple municipal es debatran tres mocions de Compromís relacionades amb l’escola pública el Castell d’Almoines. En una moció es demana, per enèsima vegada, l’ampliació del centre educatiu, de nova construcció i que hi ha cursos que falten aules. Al setembre hi haurà dos grups de 1r de Primària, que afegits als altres cinc cursos del cicle donen un total de 7 aules, quan solament al centre hi ha sis aules de primària.

De moment, Compromís, a banda de demanar l’ampliació del col·legi, vol que la Conselleria d’Educació instal·le una aula prefabricada abans que comence el curs, tal com també ha demanat el consell escolar d’Almoines.

D’altra banda, Compromís també ha presentat una moció perquè es millore el menjador de l’escola, ja que té problemes de sonoritat i d’altes temperatures.

En estos moments, el col·lectiu de Compromís està estudiant la millor manera de garantir la gratuïtat del material escolar per a l’alumnat de l’escola. Creu que la beca de 30€ a tot l’alumnat, tal com va fer l’anterior govern, és totalment insuficient per cobri les despeses escolars i garantir la gratuïtat.

MOCIÓ MENJADOR

MOCIÓ AMPLIACIÓ ESCOLA

MOCIÓ AULA PREFABRICADA