Compromís per Almoines, que els pròxims dies convocarà una assemblea oberta per decidir el futur polític, comença des de ja a construir una alternativa ciutadana de progrés davant del pacte PP-Units a Almoines.

Este dissabte hem assistit a la consecució d’un pacte entre el PP i Units, després que durant una setmana Compromís ha intentant un pacte de progrés amb Units sense massa converses i rebutjant totes les propostes.

Almoines, on la majoria de vots se situen a l’esquerra de l’espectre polític, necessita des de hui una alternativa progressista, que propose millores per al municipi, que escolte la ciutadania i tinga un ajuntament transparent.

Compromís per Almoines, des de hui mateix, farà una oposició constant i en positiu, i denunciarà totes les polítiques que donen l’esquena al benestar del veïnat.

Gràcies, tal com ha dit la candidata de Compromís Pepa Garcia, per la confiança de la majoria de ciutadans d’Almoines que van situar el nostre grup polític com a primera força del municipi i volien una alcaldessa en Almoines.