El grup d’Units decideix passar a l’oposició

El col·lectiu de Compromís per Almoines va decidir esta setmana donar un pas més en les converses amb Units per desencallar-les i posar damunt la taula de la negociació alcaldia i regidories, en un segon document que tenia intenció de lliurar als representants d’Units i que va ser comunitat per telèfon.

També per telèfon, Units ha comunicat la decisió de passar a l’oposició i no formar un govern de coalició amb Compromís.

Compromís ha intent des de principi a final constituir un govern ampli, de 7 regidories, perquè interpreta que la ciutadania d’Almoines ha votat majoritàriament forces de progrés. Respecta la decisió d’Units, com no podria ser d’una altra manera, però entén que els votants prefereixen un govern ample i estable de progrés.

Compromís agraeix, una vegada més, la confiança de la majoria de votants d’Almoines que han triat Compromís com la força més votada i han volgut que la candidata Pepa Garcia siga l’alcaldessa.

Una vegada constituït el nou Ajuntament, el col·lectiu de Compromís per Almoines continuarà treballant perquè la veu de la majoria de la ciutadana estiga representada al ple, així donarà veu a les forces de progrés que no han entrat al consistori com són Psoe i EU. I a més, buscarà el consens amb Units per tirar endavant tots els projectes del nou govern. El diàleg marcarà els pròxim 4 anys.

Ací podeu consultar el document de la 2 reunió (que no es va produir), però que va ser comunicat per telèfon.

El fem públic perquè vam decidir ser transparents. Ací el 1r document.