S’han publicat pamflets ple de mentides i acusacions

El PP d’Almoines, davant la falta d’idees polítiques i propostes de futur, ha embrutat els últims dies de la campanya electoral amb la publicació de pamflets amb greus acusacions contra regidors i exregidors de Compromís.

Davant d’aquesta situació insuportable, sense límits i on sembla que tot val, Compromís ha d’acudir als jutjats i presentar una querella contra l’alcalde del PP d’Almoines per injúries i calúmnies. Els advocats de Compromís estan redactant la denúncia per presentar-la en les pròximes hores. Primer es presenta acte de conciliació davant del jutge de pau.

En els pamflets repartits pel PP d’Almoines s’ha atacat l’honorabilitat, la dignitat i el bon fer de regidors i exregidors de Compromís, amb greus acusacions, mentides i insinuacions sobre temes econòmics, tot i saber l’alcalde que és una falsedat.

És la segona querella que es presenta contra l’alcalde d’Almoines. La primera, admesa a tràmit, és per prevaricació. El jutge ha demanat per segona vegada informació a l’Ajuntament a través d’un escrit molt dur i on dóna un ultimàtum al consistori. El jutge demana un informe sobre les raons per les quals els regidors de Compromís no han tingut accés a la documentació sol·licitada.

Injúria: és l’acció o expressió que lesionen la dignitat d’una altra persona, menyscabant la seva fama o atemptant contra la seva pròpia estimació.

Calúmnia: consisteix a imputar un delicte a una persona tot i tenir coneixement que és una falsedat.