Tampoc s’ha instal·lat l’ombrall anunciat al parc del Trenet

El govern del PP d’Almoines va anunciar la setmana passada que ha instal·lat dues parades d’autobús al carrer del 25 d’Abril i davant de la Fàbrica. Però la veritat és que a una setmana de les eleccions les obres continuen parades des de fa mesos.

Tal com mostra les fotografies, fa mesos que van començar les obres de millora de les voreres i continuen aturades, segurament a l’espera del dia de les eleccions. Davant la Fàbrica, on para l’autobús de Gandia a Vilallonga, va ser el govern del PP qui va llevar la parada amb sostre i va començar el canvi de vorera fa mesos.

En canvi, al carrer del 25 d’Abril, on els estudiant de secundària d’Almoines agafen l’autobús, fa mesos que es va canviar la vorera, però la parada de l’autobús no ha arribat mai.

Sembla que el govern del PP espera a pocs dies abans de les eleccions per acabar les obres i instal·lar les dues parades de l’autobús, una reivindicació que li han fet els regidors de Compromís durant quatre anys.

Una situació que es repeteix al parc del Trenet. El PP ha anunciat a premsa que s’havia instal·lat un ombrall, cosa que no ha passat (tal com es veu a la imatge).

25 Abril web ombrall Trenet web