L’alcalde del PP d’Almoines va amenaçar el regidor de Compromís Raül Ribes, en un ple del mes de març, dient que “el que sí que sé és que no vas a rebre cap més quantitat econòmica fins que no aclarisca un talonari per justificar de festes”. Des de llavors, el regidor de Compromís no ha cobrat cap assistència als òrgans col·legiats de l’Ajuntament d’Almoines, malgrat que ho ha sol·licitat en repetides ocasions.

Al passat ple de novembre, la corporació d’Almoines, per majoria, va demanar a l’alcalde que ordene el pagament de les assistències a plens i comissions al regidor de Compromís Raül Ribes. A més, esta moció s’ha d’enviar al Síndic de Greuges i a la Conselleria de Governació perquè Compromís considera que l’alcalde s’ha extralimitat en les seues funcions, ja que el cobrament de les dietes és competència del ple municipal.

Aquest castig per part de l’alcalde del PP d’Almoines es realitza des del passat mes de març, ja que és l’únic regidor que no cobra les assistències a òrgans col·legiats, una competència que és del ple municipal.