Demana millorar els vestidors del poliesportiu i fer un gimnàs

El col·lectiu de Compromís per Almoines ha presentat 10 esmenes als pressupostos de la Generalitat per millorar el municipi, a través dels diputats a les Corts Valencianes. Entre les millores demanades hi destaquen l’ampliació del CP el Castell en una aula més, la millora del consultori mèdic i la redacció del projecte del nou auditori.

Compromís per Almoines considera que s’ha de continuar millorant el centre urbà amb la peatonalització de més carrers i s’ha d’augmentar la seguretat dels vianants i ciclistes en els carrers que donen als centres educatius. A més, hi ha una aposta pel turisme rural amb la posada en marxa de rutes pel municipi i ampliar les zones verdes.

Pel que fa a l’esport, Almoines necessita renovar els vestidors del poliesportiu i tindre un gimnàs. I en temes més generals, s’ha d’ampliar el col·lector comarcal per evitar inundacions quan hi ha fortes pluges i és molt necessari aplicar polítiques de formació i ocupació per acabar amb els alts índex de desocupació.

ESMENES PRESENTADES
– ampliació del CP el Castell (fa falta 1 aula més)
– ampliació col·lector comarcal per evitar inundacions quan hi ha fortes pluges
– millora del consultori mèdic
– ampliació de la zona per a vianants al centre urbà
– ajuda a la redacció del projecte de l’auditori
– pla rural de turisme: rutes i parcs de ribera del Serpis
– millora dels carrers d’accés a l’escola: augmentar la seguretat de vianants i bicicletes, i reduir trànsit de vehicles
– renovació dels vestidors de la piscina/poliesportiu
– construcció d’un gimnàs
– plans d’ocupació i formació