Compromís per Almoines es veu obligat, una vegada més, a aclarir les notes de premsa que envie el PP del municipi.

Esta vegada ha dit o s’ha sorprés del pagament d’una factura per les flors d’una festa. En este cas, a la festa de l’Ecce Homo o dels moros i cristians.

Hem de dir que l’Ajuntament d’Almoines sempre ha col·laborat amb totes les festes amb el pagament de factures, ja siguen el moros i cristians, el crist, les filles de maria o els joves.

Això que diu el PP d’Almoines no és cap novetat i, a més, no és cap problema. Ara bé, l’actual govern del PP el que ha fet ha sigut girar l’esquena a les necessitats del poble i no ha col·laborat en cap festa i associació.

A més, l’alcalde d’Almoines ha tornar a mentir els mitjans de comunicació. En 2009 l’associació de Moros i Cristians no tenia partida dins del pressupost municipal, aleshores era normal ajudar la festa. S’agafa abans un mentider que un coix.

Des de fa setmanes, el PP d’Almoines no para de parlar de factures irregulars (o fins i tot, il·legals). Compromís per Almoines vol recordar que la Sindicatura de Comptes va auditar els comptes de l’ajuntament l’any 2009 i no va detectar cap irregularitat ni il·legalitat (així ho podeu llegir a la web de la Sindicatura).

Demanem al PP d’Almoines que deixe de difamar els regidors de Compromís i d’inventar-se mentides i vore fantasmes on no hi ha res. Molt malament està governant quan es dedica a fer oposició a l’oposició.