Davant de les informacions que ha difós el govern del PP d’Almoines sobre unes factures de 2009, Compromís per Almoines vol desmentir els fets:

– Una vegada més, el govern del PP d’Almoines menteix els mitjans de comunicació i el veïnat del municipi. A Almoines no hi ha cap problema de factures «il·legals».

– Els regidors de Compromís per Almoines es van assabentar d’uns errors en la justificació d’unes despeses de festes de 2009 en un ple municipal perquè l‘alcalde els va amenaçar de no cobrar les assistències a plens i comissions.

– Els regidors de Compromís per Almoines, als pocs dies del ple, es van interessar per les factures i van solucionar els errors, amb la justificació de totes les despeses. Per això, han sol·licitat a l’interventor de l’Ajuntament un certificat sobre la justificació de totes les factures. I demostrar així que l’alcalde menteix una vegada més.

– El qui està actuant de manera il·legal és l’alcalde d’Almoines, el qual ha deixat de pagar les assistències a comissions i plens municipals a un regidor de Compromís, des de fa més de 6 mesos, una competència que és del ple. Amb això, l’alcalde d’Almoines intenta amenaçar i perseguir els regidors de Compromís.

Els regidors de Compromís per Almoines estan patint amenaces i persecucions polítiques i personals des del principi de la legislatura, tal com ja hem denunciat en diferents ocasions, com és l’expedient sancionador per sopar a la plaça.

– Aquesta notícia sobre les factures és una cortina fum per tapar les vergonyes de la gestió del PP, un govern que ha abandonat el municipi: carrers, parcs i jardins bruts; enfrontament amb les associacions d’Almoines i desorganització a les festes d’estiu, per exemple.

– El govern del PP d’Almoines, amb amenaces i persecucions, no farà callar el col·lectiu de Compromís per Almoines, que continuarà denunciar l’autoritarisme i les mentides del govern del PP.

Almoines, 31 d’octubre de 2014

Nota de premsa del PP d’Almoines sobre les factures