El grup municipal de Compromís per Almoines ha presentat al·legacions, davant l’Ajuntament d’Almoines, per la resolució 135 d’inici de procediment sancionador per infracció de la llei d’espectacles, ja que considera que el sopar popular celebrat a la plaça Major el passat mes de juny no vulnera cap norma legal.

Compromís per Almoines explica en les al·legacions que es va organitzar i celebrar un sopar, obert a tota la ciutadania, en un lloc per a vianants (i per tant, no molestava al trànsit de vehicles).

A més, el sopar va ser acordat amb els tres bars de la plaça, els quals van servir les begudes als assistents. I l’organització no va cuinar ni va servir menjar cuinat. També, durant el sopar no hi va haver cap espectacle ni música.

Compromís considera l’inici del procediment sancionador, mitjançant decret d’alcaldia, una arbitrarietat administrativa i persecució política injustificada contra Compromís i els seus regidors, ja que es pretén perseguir les activitats culturals, públiques i obertes que organitza aquesta formació política.