Dijous passat va estar a Almoines el conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues, acompanyat d’alcaldes i regidors del PP de la Safor. I l’equip de govern del PP d’Almoines va perdre l’oportunitat de demanar al conseller un pla de pagament real del deute que té la Generalitat Valenciana amb el nostre municipi.

Segons ha publicat el PP, el deute de la Generalitat amb Almoines és de 300.000, una xifra molt lluny del deute real. La Generalitat deu més de 400.00 euros a l’Ajuntament d’Almoines, dels quals 345.000 euros són del Pla Confiança. A més, la Generalitat encara té pendent de pagar més de 36.500 euros al veïnat en concepte d’ajudes a la vivenda.

Tot això, significa que l’Ajuntament d’Almoines paga més de 21.000 euros d’interessos a l’any per les factures impagades de la Generalitat. El deute total del Consell equival al 78% del reconeixement de factures a proveïdors, que va realitzar el consistori obligat el Ministeri d’Hisenda.

A més, tal com va denunciar Compromís per Almoines, el conseller i altres càrrecs de la Diputació de València van aparcar els cotxes oficials (amb xòfer i tot) en zona de vianants, i van fer un mal ús dels cotxes oficials, ja que es tractava d’un acte privat del PP.