De camp de golf a jardí

El PP tarda més d’un any en plantar arbres al jardí

Per fí! Després de més d’un any el jardí torna tindre arbres. El govern del PP ha fet cas a les queixes del regidors de Compromís per Almoines i al veïnat que han demanat repetidament que es planten arbres al primer jardí que ha tingut el municipi, situat entre els carrers de Jaume I i Tirant lo Blanc.

Esta setmana han plantat uns pins i uns arbres, i el jardí ha deixat de tindre una imatge de camp de golf, segons paraules de l’alcalde del PP al darrer ple municipal.

Compromís per Almoines va demanar per escrit les factures dels treballs que es van fer un any, amb un intent de plantar unes oliveres, que només van durar només un dia. Però a hores d’ara, no se sap el cost de l’actuació. Però les oliveres s’han assecat al parc de l’Antigor.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *