L’alcalde d’Almoines té un gual il·legal

El veïnat es queixa perquè el fa servir de plaça d’aparcament

Al municipi d’Almoines l’ordenança de guals és molt clara: serveixen per a l’entrada/eixida de vehicles d’una habitatge per sobre la vorera. És a dir, els guals serveixen per a les cotxes.

Però l’alcalde del PP d’Almoines el fa servir de plaça d’aparcament, tal com s’ha queixat el veïnat del carrer caporal Pellicer. I els regidors de Compromís per Almoines li ho van recordar al darrer ple. Fins i tot, l’alcalde va fer broma i va dir que “així s’estalviaria 40 euros”.

Però un mes després, l’alcalde d’Almoines continua amb una gual il·legal, ja que no serveix per a una cotxera, sinó perquè l’alcalde puga aparcar el seu vehicle tots els dies al carrer i no preocupar-se de buscar un lloc d’aparcament perquè té la plaça reservada. Esta situació ha creat malestar entre el veïnat del carrer, ja que ho troba injust.

Anteriorment, el gual de l’alcalde sí pertanyia a una cotxe d’entrada/eixida de vehicles, però ara ja no hi ha cotxera, hi ha un establiment comercial. Amb el canvi d’ús de la vivenda, l’ordenança de guals ja no es pot aplicar.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Retroenllaç: Compromís denuncia que l’alcalde d’Almoines té un gual il·legal | Almoines Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *