El govern del PP d’Almoines suspén en la majoria d’accions polítiques que ha fet en esta legislatura, com és el cas de la política cultural o d’associacions, que els regidors de Compromís ja han denunciat. públicament i als plens municipals

A estos suspensos, també s’ha de traure targeta roja a la política viària i de trànsit. Una de les primeres mesures del PP a Almoines va ser fer doble sentit els carrers de Sant Antoni i Riu Serpis, malgrat les queixes del veïnat i de l’oposició, per augmentar al doble el trànsit d’aquestes vies i crear un problema de seguretat (no caben dos vehicles al mateix temps).

La targeta roja també s’ha de traure, en esta ocasió, per la situació dels passos de vianants pròxims al CP el Castell d’Almoines, ja que necessiten un repintat perquè tornen a ser visibles. L’actual situació crea una total inseguretat, sobretot, entre els més menuts que acudixen tots els dies a l’escola.

En les imatges es poden observar la situació dels passos de vianants del carrer de Joanot Martorell.

20140220_085257Aquestes imatges les ha enviat un veí d’Almoines al correu almoines@compromis.net, dins de la campanya “Millora el teu poble”.